7 tips om met inzicht, impact en plezier te ondernemen.

In deze blog deel ik de 7 strategieën die ik gedurende 27 jaar toepaste in mijn bedrijf. Zij zorgden ervoor dat ik door verrassende inzichten met impact kon leiden naar zakelijk succes en tegelijkertijd plezier bleef ervaren in het ondernemen samen met mijn team.

inspiratie website uai

Wil jij ook met inzicht,impact en plezier ondernemen samen met je team?

Vind inspiratie en inzichten in de tips die ikzelf met succes toepaste in mijn eigen bedrijf.

Ontdek mijn 7 krachtige tips die zorgden voor mijn zakelijk succes. En mij bovenal weer voldoening en plezier in het ondernemen bezorgden.

Doel van deze 7 krachtige tips is om ook jou te helpen om je bedrijf en je team  naar een hoger niveau te tillen. En tegelijkertijd voldoening, plezier en evenwicht te ervaren in alle aspecten van je leven.

Tip 1 : Weet waar je nu staat in alle domeinen van je bedrijf en je leven.

Wat gaat er goed, wat wil je anders? Reflecteer hierover en omring je daarbij met mensen die je een kritische spiegel durven voorhouden , voor groei en excellentie.

Bepaal de doelen die je wil behalen en durf daarbij groot te denken. Ga voor uitdagingen en til je bedrijf en jezelf daarbij naar een hoger niveau.

Denk in mogelijkheden i.p.v. beperkingen en kijk wat voor mooie dingen er gebeuren.

Tip 2 : Houd consistente focus op je doelen .

Schrijf ze neer en zet ze om naar een doordacht plan met concrete acties, meetbaar en met een timing zodat je niet uitstelt. Pas hiervoor de SMART methode toe. Zonder plan blijven je doelen vaag en eerder iets wat je graag wil i.p.v. echt wil.

Communiceer de doelen op een duidelijke manier naar je team. Maak duidelijk wat je van hen verwacht, verantwoordelijkheid, commitment…

Maar al te vaak gaan wij ervan uit dat wat wij willen en verwachten duidelijk en evident is voor iedereen. Dit is naar mijn ervaring de grootste valkuil van heel wat leiders.

Tip 3 : Voed je doelen met een krachtig verlangen om ze te bereiken.

Laat je niet afleiden door anderen, omstandigheden van het moment, tegenslagen. Zie dit laatste als een kans i.p.v. een mislukking.

Tip 4 : Doe, ongeacht van wat het je kost, de dingen die nodig zijn om je doelen te bereiken.

Ontwikkel de juiste gewoonten die helpen om je doelen te bereiken. Zet door op een consequente manier. Want de juiste gewoonten consequent toepassen is een garantie voor succes.

Train jezelf daarin en vraag om hulp. Ondernemen is topsport en topsporters hebben goede trainers die uitdagen en op een resultaatgerichte manier ondersteunen voor succes.

Tip 5 : Maak je bedrijf en jezelf wendbaar en flexibel.

Wees alert en stuur bij waar nodig. Je doel bereiken is meestal geen rechte lijn.

Neem de acties die op dat moment nodig zijn en durf te beslissen.

Stel niet uit. Twijfel niet.

Tip 6 : Take the lead.

Zorg ervoor dat je de leider bent die je moet zijn om je bedrijf met vaste hand te leiden naar de doelen die jij hebt uitgezet.

Het is belangrijk dat je investeert in je professionele groei om je competenties aan te scherpen.

Maar vergeet vooral het belang niet van je leiderschap dat ervoor zorgt dat je team doet wat het moet doen.

Zo bereik je de gewenste zakelijke  resultaten  en blijf je plezier beleven aan het ondernemen samen met je team.

Tip 7 : Investeer in jezelf en ontwikkel een gezonde balans tussen werk en leven.

Ontdek het belang van zelfzorg, groei en voortdurende ontwikkeling om optimaal te presteren en persoonlijke voldoening te ervaren.

Kijk eens kritisch naar je mindset en je patronen en hoe die je helpen of net tegenhouden om neer te zetten wat jij wil.

Mijn wens voor jou

Mijn wens voor jou :

Ik hoop je met deze 7 krachtige tips op weg te zetten naar het bereiken van nieuwe successen in je bedrijf en dat je tegelijkertijd geniet van een vervullend  leven waar je plezier beleeft aan het ondernemen samen met je team.

Schiet in actie! Zet vandaag nog de eerste stap om het geheim dat jou het beste helpt toe te passen in je eigen bedrijf en je eigen leven.

 

AnsPhotography 2023 business MartineVanVelthoven social Z2A5873 uai

Boek een optimalisatiecall

Mijn 27 jarige ervaring als ondernemer wil ik ook graag met jou delen.

Benieuwd of ik jou kan helpen?

Stel dan hieronder de vraag die je bezighoudt en ik contacteer je snel terug.

Boek je gratis optimalisatiecall