Testimonial van Tom Bruyer

Goedemiddag Tom.- Goedemiddag.

Kan je jezelf even voorstellen?

Ik ben Tom Bruyer. Ik ben enkele jaren geleden met een eigen zaak begonnen. Ik adviseer bedrijven die zaken doen in het Midden-Oosten. Daarnaast sta ik ook nog in het hoger onderwijs als docent.

Jij kwam in coaching bij mij.

Voordat jij de stap zette, om in coaching te gaan, daar is een proces aan vooraf gegaan.
Wat waren jouw belangrijkste bezorgdheden?

Klopt. Ik ben met het coachingstraject begonnen omdat ik toen die zaak wilde opstarten, en deels zelfstandig worden. En ik had twijfels bij de begeleiding zelf, het type coaching. En vooral of daar een concrete actie uit zou komen of niet.

Wat was jouw ervaring tijdens het coachen?

Ik vond het zeer hands-on,zeer praktisch gericht. Er werden tijdens elke sessie actiepunten aan gekoppeld. Dus het heeft mij echt wel geholpen om zelf ook in actie te schieten en dingen te verwezenlijken en niet enkel over mijn plannen te babbelen. Ja, dat is mooi.

En de concrete resultaten na de coaching?

Ik ben effectief in actie geschoten ,dus die zaak is er gekomen. En eigenlijk is alles in een stroomversnelling gekomen, omdat ik echt wel die motivatie had na de sessies, om aan de slag te gaan. En om niet alles in twijfel te blijven trekken. Dus het heeft mij echt wel een duwtje gegeven. En daarna zijn zaken echt in een stroomversnelling gekomen.

Leuk om te horen dat je echt in actie bent gegaan, want dat is natuurlijk het doel van coaching.

Is er verder nog iets dat je zou willen vertellen?

Wat mij nog is bijgebleven is dat ik zeer goed ben ontvangen. Maar dat Martine ook zelf deelde, dat ze al lang een zaak had opgestart. Of met een zaak bezig was,met haar echtgenoot. En ook een deel van haar traject toelichtte. En hoe ze zelf businesscoach is geworden. Dat brak het ijs een beetje. En dat zorgde voor een goede verstandhouding vanaf het begin.

En ik was daar ook ter plaatse in het bedrijf. Dus ik kon het ook allemaal zien ter plaatse. Dus dat was wel leuk. Door de winkel en dan

AnsPhotography 2023 business MartineVanVelthoven social Z2A5873 uai

Boek een optimalisatiecall

Mijn 27 jarige ervaring als ondernemer wil ik ook graag met jou delen.

Benieuwd of ik jou kan helpen?

Stel dan hieronder de vraag die je bezighoudt en ik contacteer je snel terug.

Boek je gratis optimalisatiecall