Testimonials

Verwacht jij net zoals mijn andere klanten concrete en blijvende resultaten?
Lees dan hier welke toegevoegde waarde mijn klanten ervaarden na mijn coaching. En hoe hun leven ingrijpend veranderde.

Dag Martine

Mijn ervaring met de Coaching van Martine Van Velthoven:

Wat de coaching me heeft bijgebracht?
Wel ik had na het eerste telefonische intakegesprek al een positief gevoel, hoewel ik eerder kritisch ben als het gaat over de loopbaanbegeleiding via een onbekende coach.

Het aanbod aan begeleiders en coaches is zo groot dat je al van geluk mag spreken dat de loopbaancheques die je kan aankopen via de VDAB goed kunnen worden ingezet. Gezien ik reeds 4 uur had gevolgd en dus enkel de overige 4 uur zo efficiënt mogelijk wou inzetten kwam Martine al snel met een voorstel waar we op een zo vlot mogelijke manier toch de doelstellingen zouden kunnen bereiken.

De toolkit die ik via de post kreeg en de telefonische begeleiding zorgden ervoor dat ik me zo goed mogelijk kon voorbereiden. Door de oefeningen kom je tot inzichten over mogelijkheden en wat voor jouw echt belangrijk blijkt te zijn in je loopbaan. Het opent niet alleen perspectieven maar ook je ogen.

Martine stelt je een aantal vragen en loopt samen door je voorbereiding, ze luistert en aan het eind verrast ze je met haar analyse, to the point en correct.

Ik heb de coaching via Martine al aanbevolen aan een vriend dus op de vraag of ik tevreden was kan ik enkel meedelen dat ik tevreden ben over de coaching.
Ik heb er meer uitgehaald dan ik had durven verwachten, ik denk dan ook dat iedereen deze vorm van training en coaching zou moeten kunnen krijgen alvorens de job markt te betreden. In deze tijden van verandering is het jammer dat je enkel om de zes jaar een traject van 8 uur kan volgen, ik ben er zeker van dat veel bore- en burn-outs zouden worden voorkomen.

Alvast bedankt en groeten
Sam Bekaert


mijn ervaring met de loopbaanbegeleiding:

Door loopbaanbegeleiding te volgen heb ik mezelf beter leren kennen, vooral dan mbt wat ik mis in mijn huidige job en welke aspecten er zeker aanwezig moeten zijn opdat ik voldoening zou krijgen uit een job.

Ik weet nu beter welke richting ik met mijn competenties en interesses uit moet gaan en waarop ik zeker moet letten wanneer de inhoud van de job beschreven wordt in een vacature. Deze loopbaanbegeleiding heb ik dan ook als zeer leerrijk en verhelderend ervaren. Ik zou dit zeker aanraden aan al wie wat sturing kan gebruiken bij het vinden van een geschikte job.

Mvg,
Charlotte


Goede middag Martine


Goedemorgen mevrouw Van Velthoven,

Graag deel ik u het volgende mee: Ik ben op advies van iemand uit mijn omgeving hier terechtgekomen. Het was toen voor mij een heel zware periode. Het klikte onmiddellijk met de coach. Een hele opluchting, omdat ik toen ook heel emotioneel was. Ik kon direct op heel wat begrip rekenen. Omdat er heel kort op de bal werd gespeeld, kreeg ik al snel een aantal inzichten.

Dit is echt een aanrader voor iedereen die het even niet meer weet en vast is komen te zitten. Er is licht aan het eind van de tunnel…

Met vriendelijke groeten
Sabine VAN WIELE


Dag Martine

Wat heeft de coaching jullie bijgebracht?
De coaching heeft voor mij als een spiegel gewerkt. Martine kon alles wat ik zei op zo’n deskundige manier reflecteren dat het als een spiegel werkte die mij meer (zelf)inzichten gaf.

Voldeed de coaching aan jullie verwachtingen?
Beter nog, de coaching voldeed zelfs ver boven mijn verwachtingen!

Hoe hebben jullie de coaching ervaren?
Martine is een heel intelligente vrouw met een enorm empathisch vermogen. Ze luistert heel goed en is direct mee in het verhaal. Je voelt je ook meteen op je gemak bij haar!

Zouden jullie de coaching aanbevelen aan anderen?
Zeker en vast, de coaching zal uiteindelijk mijn leven veranderen! Nu weet ik welke weg ik op moet gaan en beter nog, nu weet ik welke wegen ik NIET meer moet opgaan.

Bedankt Martine!!!!
Jonas Wielandt


Dag Martine,

Jouw waardering heeft mij omgekeerd ook deugd gedaan. Je mailtje lezen gaf mij een heel voldaan gevoel (mee aan jouw idee mogen werken trouwens ook!).

Ik ben blij dat ik een klankbord voor je kon zijn. Soms doen of durven we dat te weinig, ons zijn/denken/emoties/wensen/noden/dromen/plannen eens van binnenuit delen.

Mensen die vanuit hun kwetsbaarheid in hun kracht staan (zoals jij nu) vind ik dan ook ongelooflijk moedig. De wereld heeft meer nood aan zo’n bravehearts.

Ik ben trouwens hééél benieuwd hoe jij het intussen verder stelt met het uitwerken van je idee. Ik wens je van harte alle inspiratie en groeiprikkels toe met je nieuw traject. Spannend!

Je blijft meer dan welkom om te sparren!
Hele warme, genegen groet en tot gauw!

Maria-Laura


Dag Martine,

De eindconclusie van ons traject was:
Streven naar halftijds een ‘vaste’ job te hebben waarin ik het liefst teams, mensen kon coachen en die mij financiële zekerheid zou geven.
En daarnaast halftijds creatief eigen projecten uitwerken rond verhalen om niet dood te bloeden zoals je nog plastisch hebt uitgedrukt

Wel ik mag vanaf begin augustus op mijn huidig werk halftijds een transitietraject op gang trekken en begeleiden om ons team qua processen, visie,.. op punt te stellen.

En sedert juni ben ik zelfstandige in bijberoep met mijn verhalen en muziek. Mijn eerste betaalde opdracht heb je of facebook gezien.

Ben in jaren niet zo rustig geweest en intens tevreden. Ik weet niet waar ik volgend jaar zal staan maar de richting die is duidelijk en daarin heb je me enorm geholpen.

Merci dus voor de intense, aangename maar vooral degelijke gesprekken

Vriendelijke groeten

Bart


Dag Martine,

Ogenschijnlijk voor de buitenwereld had ik alles voor mekaar.
Gezin, zaak, huis, buitenverblijf,sportwagen, reizen, jagen,…
Echter mijn geest was zo getormenteerd dat het plaatje nooit perfect genoeg was.
Steeds waren er details die nog beter konden.
Frustraties stapelden zich op.
Zo kwam ik op een punt dat ik niet meer in staat was mijn eigen leven te besturen.
Een leven dat alleen maar steunt op eigen wil-(skracht) heeft nauwelijks kans op welslagen.
OCP bracht mij stapsgewijs terug naar “die plek” , “tijdstip” waar het fout liep en gaf me mijn eigenwaarde terug.
Het levert mij nu dagelijks de energie om mezelf te optimaliseren door met “volle goesting” elk project verder te zetten en/of aan te pakken.
De zegswijze ” het leven lacht je toe” mag je letterlijk opnemen.

AnsPhotography 2023 business MartineVanVelthoven social Z2A5873 uai

Boek een optimalisatiecall

Mijn 27 jarige ervaring als ondernemer wil ik ook graag met jou delen.

Benieuwd of ik jou kan helpen?

Stel dan hieronder de vraag die je bezighoudt en ik contacteer je snel terug.

Boek je gratis optimalisatiecall