Testimonial van Sam Bekaert

Dag Martine

Mijn ervaring met de Coaching van Martine Van Velthoven:

Wat de coaching me heeft bijgebracht?
Wel ik had na het eerste telefonische intakegesprek al een positief gevoel, hoewel ik eerder kritisch ben als het gaat over de loopbaanbegeleiding via een onbekende coach.

Het aanbod aan begeleiders en coaches is zo groot dat je al van geluk mag spreken dat de loopbaancheques die je kan aankopen via de VDAB goed kunnen worden ingezet. Gezien ik reeds 4 uur had gevolgd en dus enkel de overige 4 uur zo efficiƫnt mogelijk wou inzetten kwam Martine al snel met een voorstel waar we op een zo vlot mogelijke manier toch de doelstellingen zouden kunnen bereiken.

De toolkit die ik via de post kreeg en de telefonische begeleiding zorgden ervoor dat ik me zo goed mogelijk kon voorbereiden. Door de oefeningen kom je tot inzichten over mogelijkheden en wat voor jouw echt belangrijk blijkt te zijn in je loopbaan. Het opent niet alleen perspectieven maar ook je ogen.

Martine stelt je een aantal vragen en loopt samen door je voorbereiding, ze luistert en aan het eind verrast ze je met haar analyse, to the point en correct.

Ik heb de coaching via Martine al aanbevolen aan een vriend dus op de vraag of ik tevreden was kan ik enkel meedelen dat ik tevreden ben over de coaching.
Ik heb er meer uitgehaald dan ik had durven verwachten, ik denk dan ook dat iedereen deze vorm van training en coaching zou moeten kunnen krijgen alvorens de job markt te betreden. In deze tijden van verandering is het jammer dat je enkel om de zes jaar een traject van 8 uur kan volgen, ik ben er zeker van dat veel bore- en burn-outs zouden worden voorkomen.

Alvast bedankt en groeten
Sam Bekaert

Martine van velthoven business coach

Boek een strategiesessie

Mijn 37 jarige ervaring als ondernemer wil ik ook graag met jou delen.

Benieuwd of ik jou kan helpen?

Stel dan hieronder de vraag die je bezighoudt en ik contacteer je snel terug.

Boek je gratis call